Sushi Maki Vegetarià

El sushi es un pastisset d’arròs japonès, nosaltres farem la versió “maki ” embolicant arròs integral i verdures amb algues nori torrades.

INGREDIENTS PER CADA PERSONA:

  • Fulla d’alga Nori torrada –les vénen a les botigues bio-
  • Mitja tassa d’arròs integral
  • Trossets d’alvocat, api, xampinyons, seitan, formatge cremós, pastanaga, sèsam, pebrot escalivat, hummus, xampinyons……Al vostre gust.
  • Una esterilla de bambú de 24 cm (makisu).

PROCEDIMENT

Bullim l’arròs integral amb el doble d’aigua, un xic de sal,  i esperem a que s’evapori tota l’aigua i quedi sec, el deixem refredar. Mentrestant tallem verdures a tires fines per farcir els sushi: api, pastanaga, alvocat, pebrot escalivat , també preparem l’hummus, el formatge cremós ,  el sèsam , etc….

estenent l'arròs i el farciment en la fulla d'alga nori
estenent l’arròs i el farciment en la fulla d’alga nori

Quan tenim l’arròs fred, estenem la fulla d’alga a sobre la esterilla i folrem 1 cm d’ arròs tota l’extensió de l’alga deixant un dit de les vores buides, després a la part central inferior posem el farcit i poc a poc enrotllem l’esterilla pressionant bé i recollint l’esterilla a mida que es plega, enrotllant l’arròs  amb el farcit al centre. Amb un esmolat ganivet tallem el cilindre a trossets d’uns 5 cm d’amplada. En un bol fem una salsa amb tamari – salsa de soja- i wasabi –pasta de rave picant- . Els sushis es mengen tot sucant a la salsa.

BON PROFIT!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s