Pastis de nous i pastanaga

INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 1 tassa de sirope d’arç o 2 de sucre mascavo
  • 1 tassa d’oli
  • 2 tasses de pastanaga crua ratllada
  • 1 tassa de nous picades
  • farina  (millor semi integral en comptes de integral sencera per tenir textura més tova)
  • un sobre de llevat royal

PROCEDIMENT

Batem els ous amb el sirope d’arç, quan fa bombolletes afegim l’oli, poc a poc la farina i el llevat passat pel sedàs i al final la pastanaga ratllada i les nous, barrejant una miqueta per que quedi homogeni. La quantitat de farina depèn de la textura de tota la barreja, ha de quedar suau  i tova.

Engrassem un motllo de pa i ho aboquem amb compte, al forn calent 180º fins que punxant surti el ganivet sec.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s