Kombu (alga) amb cigrons

L’alga Kombu us neteja l’intestí i ajuda a l’evacuació. Potencia el sabor dels plats i és molt rica en iodo. És l’alga més recomanada per cuinar amb llegums ja que les fa més fàcilment digeribles.

INGREDIENTS

  • Una tassa de cigrons remullats tota la nit
  • Cinc tasses d’aigua
  • Una tira de 5cm d’alga Kombu
  • Llorer
  • Sal

PROCEDIMENT

Posem l’aigua a escalfar amb el llorer i un cop calenta afegim els cigrons i l’alga. Deixem bullir a foc lent 2 hores i mitja  amb tapadora o fins que estiguin tous, després afegim sal al gust i ho deixem al foc 5 minuts més destapat. Si tenim olla a pressió  amb una hora i mitja ja tindrem els cigrons cuits.

Un cop aixó, podem fer l’hummus de cigrons (veure en l’apartat “salses i patés”) o menjar-los tal qual…mmmh!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s