COCA DE VERDURES

Podem aprofitar les verduretes d’un altre àpat i la massa serveix també per fer pizzes cruixents.

Ingredients per a sis persones:

  • dos tasses de farina
  • la quantitat de líquid  que agafi la massa amb: mig d’aigua i mig d’oli – o margarina-
  • un xic de sal.
  • ingredients al vostre gust: verduretes, salsa de tomàquet, formatge..

PROCEDIMENT

Posem la farina amb la sal en un bol i poc a poc afegim el líquid necessari per tal de fer una bola consistent que no s’enganxi a les mans. Deixem reposar una estoneta i ho estenem amb el corró fins fer una massa planera fina que posarem en una planxa del forn.

coca de verdures abans de coure

Farcim la planxa amb les restes de verdures que tinguem d’altres àpats, això si, ben escorregudes – bledes, cebes,  pastanaga, sobres d’escalivades ,  etc..-

Podem afegir formatge, olives, orenga, tofu, seitan al nostre gust i variar els sabors .

A forn mig fins que cogui la massa. Freda o calenta,

Pels petits, podeu fer formes divertides amb motllos grans de galetes.

Anuncios

2 Comentarios Agrega el tuyo

  1. Àgata Albero dice:

    Per fi podré fer pa de la Laura!!!!! Necessitava aquesta referència escrita i fàcil de consultar. Gràcies.

    1. cuinaverda dice:

      …cuina verda a la vostra disposició, la propera entrada farem el pa, pero em temo que hauràs d’esperar a les vacances per posar en pràctica fer de fornera…… pots començar amb les galetes i la Nur t’ajudarà segur, ja té experiència….. fins aviat, gràcies per l’acollida….

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s