PUDDING DE POMA

Recepta per aprofitar les restes de pa. Podeu fer servir la mel més barata perque quan s’escalfa perd les propietats; les quantitats dels ingredients depenen del pa que tingueu, poc pa: un ou i una poma, més pa: dues pomes i dos ous, etc…..

INGREDIENTS:

  • pa dur
  • llet
  • panses
  • pomes
  • ous
  • mel

PROCEDIMENT

Remulleu durant un dia el pa dur amb la suficient llet com perque quedi cobert, afegiu panses, ou batut, poma a bocinets (amb un polsim de sal per potenciar la dolçor) i la mel que vulgueu si us agrada molt o poc dolç.  Aixafeu amb la forquilla fins que quedi homogeni, ho aboqueu en un motlle engrassat amb mantega o margarina i al forn escalfat 180º fins que quedi cuit.

Anuncios

2 Comentarios Agrega el tuyo

  1. m. teresa cardona dice:

    PERQUE NO POSSEU LES QUANTITATS? M’AGRADARIA SABERLES

    1. cuinaverda dice:

      Hola Teresa, les quantitats depenen molt del que tens al rebost, je, je,, i també del gust personal, per exemple si us agrada amb més sabor a poma en poses molta,si vols més dolç dons més mel, etc…. has d’anar prcticant, de totes maneres t’agafo la nota i posaré unes quantitats aproximades perque a a partir del model pogueu anar descobrint i creant les vostres especialitats…. bon any!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s